Cykelmærker

Hos Vojens Cykler bruger vi tid på at udvælge de bedste mærker og modeller, så du får en kvalitetscykel, der matcher dit behov. Vi lægger vægt på at design, teknik og holdbarhed er i top uanset cykeltype. Nedenfor kan du læse mere om vores bedste mærker og måske finde en, du gerne vil se. Hos os har du altid mulighed for at prøve cyklen først, så du får den rigtige cykel første gang.

Giant

Giant blev grundlagt I 1972, og har siden udviklet sig til at være verdens største cykelproducent. De inspirerer til eventyr hos alle cyklister, der ønsker at udfordre natur og terræn. Uanset om du vil race på landevejene, kører på råt terræn eller måske noget imellem, kan vi hjælpe dig til en MTB, trekking- eller racercykel. Hos os kan du købe en Giant MTB i flere forskellige størrelser.

 

Liv Cycling

Ebsen

Ebsen cykler er et lokalt dansk mærke fra Vojens, og har i mere end 10 år produceret kvalitetscykler. Cyklerne er udformet i et klassisk og retro design med farver i bløde nuancer. Ebsen har udformet en stelgeometri, der giver køreren en oprejst kørestilling, der er skånsom mod ryg og lænd. Desuden har de valgt en lav indstigning, som gør det let at komme af og på, som er ideelt når du skal købe ind. Vi forhandler hele Ebsen serien herunder bl.a. city bikes, retro-, el- og børnecykler i både herre- og damemodeller.

Cube

For Cube startede det hele i 1993 med mountainbike og de er stadig banebrydende indenfor design, udstyr, kvalitet og funktion.

Frappé

Frappé forener det originale og klassiske med et moderne design med perfektion i enhver detalje. Cyklen omfavner det enkle og stilfulde, så du hurtigt kan klare dagligdagens strabadser. I forretningen fører vi fuldt sortiment af Frappé, så vi let kan finde den model, der passer til netop dig. Cyklernes bløde men farverige udtryk giver liv og udtrykker en kombination af klassisk designmed moderne teknologi.

Bottecchia

Bottecchia designer og fremstiller cykler i den bedste kvalitet. Bottecchia mener, at deres historie er simpel: Fart, fart og endnu mere fart – og der er vi enige. Vi forhandler Bottecchia's populære MTB og hjælper dig gerne til at finde den perfekte cykel, så du hurtigt kan komme afsted. Med en MTB fra Bottecchia får du en kvalitetscykel fra en producent, der har fingeren på pulsen.

Åbningstider

Mandag til fredag 9:00 til 17:00
Lørdag kl. 9:00 til 13:00


Kontakt os

Top