Professionelle cykelmekanikere

Hos Vojens cykler er vi certificeret forhandler af en lang række kvalitetsmærker som Ebsen, Giant, Liv, Cube, Nishiki, Winther, Focus, De Rosa, Puky m.fl.

Hos os får du din cykel klar gjort, serviceret og repareret af uddannede cykelmekanikere. Vi reparer alle slags cykler, uanset om det er en professionel racercykel eller en børnecykel, der er punkteret. Vores team i værkstedet har stor erfaring med reparationer og vi har prøvet det meste, så ingen opgave er for stor –eller for lille.

Kvalitet og service

Vi beskæftiger os kun med cykler – og selvfølgelig alt det der hører til. Vi har brugt meget tid på at udvælge markedets bedste mærker og modeller, så vi har en cykel til alle formål og behov.
I cykelforretningen lægger vi stor vægt på at design, teknik og holdbarhed er i top, uanset om det gælder racercykler, street- og børnecykler. Derfor fører vi de bedste kvalitetsmærker, hvor af nogle også er danske og lokale.

Den gode service stopper ikke, når du har forladt butikken. Vi står klar til at hjælpe dig med indstilling af cyklen, tilbehør og gode råd og vejledning, så du kommer godt fra start med din nye cykel.

På værkstedet har vi ingen tidsbestilling, da vi normalt fortager reparationer af alle mærker fra dag til dag. Er det dog nødvendigt, at du skal bruge din cykel på en bestemt dato, er du velkommen til at kontakte os.

Ønsker du at vide mere om vores services eller udvalg af cykler, er du velkommen til at kigge forbi cykelforretningen i Vojens eller kontakte os på tlf.: 73 54 05 05.